Påmelding kurs våren 2019

Medlemsskap og fordeler Alle som deltar i aktiviteter og/eller representerer LSKdans skal være medlemmer av idrettslaget. På denne siden finner du nødvendig informasjon om det å være medlem i LSKdans. Pliktig medlemskap For å delta som aktiv idrettsutøver skal du jfr. Norges idrettsforbund være knyttet til et idrettslag, og skal…

…fortsett å lese…

Barnedanskurs

Barnedans kollage

 

 

Barnedans 3-5 år 

Dans er en fantastisk aktivitet for barn, da de bla lærer å bevege seg/danse til musikk. Kursene fremmer barnas motorikk, balanse, konsentrasjon og ikke minst samspill med de andre barna og med instruktør.

Kursene fokuserer på lek og sang til forskjellige kjente barnesanger, samtidig som de får lære noe av grunntrinnene i samba og cha cha.

Kurset går over 12 ganger a 45 min.   Se kursplan for info om tidspunkter og oppstart.

Kurset har løpende påmelding.

For barnekurset gjelder følgene:

 • Kurset har rullerende opptak så du kan begynne senere. Prisen justeres da ifht gjenværende ganger.
 • Kurset koster kr  1000,-
 • Forutsetter årsmedlemsskap (kr 150,-)  i klubben, som inkluderer forsikring

Det tas forbehold om endringer.

 

Voksenkurs – Skal vi danse

Voksenkurs:

(Skal vi danse danser)

19 september starter vi opp igjen med kurs for voksne.  Alle par med og uten erfaring er hjertelig velkommen til et 6 ukers kurs. Vi ønsker gamle og nye deltagere velkommen.

Instruktør i høst er Trine Dehli Cleve med assistenter. Vi skal kjenne litt på alt fra vals og tango til latino rytmer som samba og cha cha cha etc. Mest av alt skal vi ha det gøy sammen!

Sett av 1time i uken med din kjære og gjør noe hyggelig sammen!

Velkommen!

Les mer om kurset her – og meld dere på 🙂

Grunnkurs

Sportsdans

Grunnkurs

Dans utvikler motorikk, balanse, konsentrasjon og ikke minst samspill med andre deltakere og instruktør.

Hver sesong vil gi grunnleggende ferdigheter i sportsdans og god bevegelighet til musikk. Undervisningen er lagt opp til innføring i 6 danser over to sesonger – samba, cha cha cha, jive, vals, quickstep og tango.

Vi legger vekt vekt på at de lærer takt og tone mens de får et naturlig forhold til dans, samtidig som vi beholder litt av leken for de minste. Det vil også være mulig å delta på sin første konkurranse i løpet av kurset, i tillegg til at det vil gjennomføres merkeprøver i enkeltdanser for de som ønsker.

Kurset går over 12 ganger  a 60 min.

Se kursplan for info om tidspunkter og oppstart.

Sesongavslutning med oppvisning.

 • Kurset har rullerende opptak så du kan begynne senere. Prisen justeres da ifht gjenværende ganger.
 • Kurset koster kr 1400,- for 6 ganger
 • Forutsetter årsmedlemsskap (150,-)  i klubben som inkluderer forsikring for de under 13 år.

Det tas forbehold om endringer.

Brudevals

Før din brud vakkert over gulvet med stil og selvsikkerhet. Forbered den store dagen med en time eller to med egen instruktør. Velg gjerne ut egen musikk, både tradisjonell brudevals, eller noe mer «funky». Ta kontakt med oss på mail, for å avtale time med instruktør.    post@lskdans.no

…fortsett å lese…

Medlemsbetingelser LSKdans

Medlemsbetingelser LSKdans

LSKdans har rullerende opptak på kursene, dvs du kan begynne når som helst. Prisen blir da jusert ifht gjenværende ganger.

 • Alle kurs for barn og ungdom (barnedans/grunnkurs/sportsdanskurs) forutsetter årsmedlemsskap i klubben (150,-) av hensyn til forsikring og støtteordninger fra Norges Idrettsforbund og Norsk Tipping.

  Du betaler bare medlemsskap til klubben 1 gang i året. Har du gått på kurs tidligere i kalenderåret, gjelder medlemskontingenten frem til 31.12.

 • Kurskontingent skal betales uoppfordret til klubbens konto 1286 47 87604 innen 14 dager etter kursstart. Husk å merke innbetaling med danserens navn.
 • Velger man å avslutte kurset, refunderes ikke treningsavgiften eller medlemsskapet.
 • Dersom ditt barn vil prøvedanse en gang først før dere bestemmer dere er dere velkommen til det. Uansett må du melde på ditt barn, og evt gi beskjed til post@lskdans.no om avmelding slik at vi har oversikt over alle barna.
 • LSKdans kan omorganisere kursene fortløpende dersom økonomiske- eller andre hensyn krever det.
 • Dansere som deltar i konkurranser i regi av Norges Danseforbund må betale en konkurranselisens. Denne koster fra 75,- til 400,- pr gang/år. Klubben vil informere de danserne det gjelder.
 • LSKdans er et idrettslag hvor frivillighet og dugnadsarbeid er en del av det som skal til for å få klubben til å gå rundt økonomisk. Foresatte og ungdomsdanserne forventes å stille seg til dispoisjon ifbm konkurransegjennomføring, oppvisninger og/eller andre inntektsbringende aktiviteter.

Grunnkurs 10 år og eldre 

Målsetning: Kurset skal gi grunnleggende ferdigheter i dans og bevegelighet til musikk. Du lærer å danse på ordentlig og det er gøy. Kurset går over 12 uker og gir en god smakebit på hva sportsdans er. Det blir lagt vekt på at barna lærer takt og tone mens de får…

…fortsett å lese…

Grunnkurs 6 – 9 år

Målsetning: Kurset skal gi grunnleggende ferdigheter i dans og bevegelighet til musikk. Du lærer å danse på ordentlig og det er gøy. Kurset går over 12 uker og gir en god smakebit på hva sportsdans er. Det blir lagt vekt på at barna lærer takt og tone mens de får et naturlig…

…fortsett å lese…