LSKdans årsmøte 2018

LSKdans innkaller til ordinært Årsmøte 2018 Dato: 6. mars  kl 19:00 Sted: Odalsgata 29, Lillestrøm Saksliste og årsmøtedokumenter blir lagt ut på www.lskdans.no/om-lskdans/arsmote Frist for innkommende forslag, 2 uker før årsmøte. Alle dokumenter vil være offentlig 1 uke før årsmøte. Sakliste Godkjenne de stemmeberettigede. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden. Velge dirigent(er), referent (er)  samt 2…

…fortsett å lese…

Barnedanskurs

Barnedans kollage

 

 

Barnedans 3-5 år 

Dans er en fantastisk aktivitet for barn, da de bla lærer å bevege seg/danse til musikk. Kursene fremmer barnas motorikk, balanse, konsentrasjon og ikke minst samspill med de andre barna og med instruktør.

Kursene fokuserer på lek og sang til forskjellige kjente barnesanger, samtidig som de får lære noe av grunntrinnene i samba og cha cha.

Kurset går over 12 ganger a 45 min.   Se kursplan for info om tidspunkter og oppstart.

Kurset har løpende påmelding.

For barnekurset gjelder følgene:

  • Kurset har rullerende opptak så du kan begynne senere. Prisen justeres da ifht gjenværende ganger.
  • Kurset koster kr  1000,-
  • Forutsetter årsmedlemsskap (kr 150,-)  i klubben, som inkluderer forsikring

Det tas forbehold om endringer.

 

Grunnkurs

Sportsdans

Grunnkurs

Dans utvikler motorikk, balanse, konsentrasjon og ikke minst samspill med andre deltakere og instruktør.

Hver sesong vil gi grunnleggende ferdigheter i sportsdans og god bevegelighet til musikk. Undervisningen er lagt opp til innføring i 6 danser over to sesonger – samba, cha cha cha, jive, vals, quickstep og tango.

Vi legger vekt vekt på at de lærer takt og tone mens de får et naturlig forhold til dans, samtidig som vi beholder litt av leken for de minste. Det vil også være mulig å delta på sin første konkurranse i løpet av kurset, i tillegg til at det vil gjennomføres merkeprøver i enkeltdanser for de som ønsker.

Kurset går over 12 ganger  a 60 min.

Se kursplan for info om tidspunkter og oppstart.

Sesongavslutning med oppvisning.

  • Kurset har rullerende opptak så du kan begynne senere. Prisen justeres da ifht gjenværende ganger.
  • Kurset koster kr 1400,- for 6 ganger
  • Forutsetter årsmedlemsskap (150,-)  i klubben som inkluderer forsikring for de under 13 år.

Det tas forbehold om endringer.

Studentdans

Dansekurs for STUDENTER er uhøytidelig og sosialt Kurset går over 8 tirsdager a 1 time. Oppstart onsdag  30. august 2017  kl 20:00-21:00 Dans er en fin og morsom treningsform.   Kurset krever ingen forkunnskaper og passer like godt for nybegynnere som for de som har grunntrinnene inne. Kurset tar for seg flere av de mest anvendelige selskapsdansene, som vi…

…fortsett å lese…

Selskapsdans for voksne

richard-gere-and-jennifer-lopez-shall-we-dance1Selskapsdans for voksne

I august starter vi opp igjen med kurs for voksne.   Det settes opp kurs for både nybegynnere og litt øvet og vi ønsker gamle og nye deltagere velkommen.

Instruktør er som vanlig Jonas Pettersen, med hjelpetrener Sverre, Mari eller Helene.   Kursene tilpasses fortløpende deltagernes ferdigheter og ønsker.

Velkommen!

Les mer om kurset her – og meld dere på 🙂

Brudevals

Før din brud vakkert over gulvet med stil og selvsikkerhet. Forbered den store dagen med en time eller to med egen instruktør. Velg gjerne ut egen musikk, både tradisjonell brudevals, eller noe mer «funky». Ta kontakt med oss på mail, for å avtale time med instruktør.    post@lskdans.no

…fortsett å lese…

Støttet av AJ Produkter

AJ Produkter er et fullserviceforetak som designer, selger og leverer overraskende mye til kontor, lager og industri, samt til skole og barnehage. De leverer møbler og produkter til bedrifter, skoler og idrettsanlegg. LSKdans har anskaffet garderobeskap fra AJ Produkter, og det  blir nok mer…. LSKdans takker for støtten og oppfordrer våre…

…fortsett å lese…