Kurstilbud høsten 2016

Komplett kurstilbud i sportsdans for barn, ungdom og voksne

Kurs-vår-2016

Dans er en fantastisk idrett som utvikler barn og ungdom på mange plan, og vi merker økt tilslutning til vår klubb. Vi har videreutviklet tilbudet fra høsten 2015, slik at alle blir ivaretatt på best mulig måte og at det blir lagt enda mer til rette for de som ønsker å lære mer og kanskje også konkurrere etter hvert.

Med våre trenerne har vi laget en treningsstige for alle nivåer, slik at vi har en “rød tråd” hele veien.

Kursstige2016

Du kan også klikke på Menylinjen -> Kurs og gå direkte til det kurset du vil se nærmere på

Barnedans skal i utgangspunktet være lek og moro til musikk, men også her vil barna bli kjent med noen av grunntrinnene i dansene. I utgangspunktet ønsker vi at barna deltar på 2 barnedanskurs før de går videre til neste nivå.

Meny-bilde

Under menylinjen Kurs – kan du klikke deg direkte inn på det kurset du er interessert i.

De som har gått 2 kurs går videre på Barnedans 2. Her blir de introdusert nærmere til dansene i standard og latin, med fokus på samba, vals, cha cha slik at de kan delta på konkurranser og oppvisning hvis man ønsker det. Men leken vil fortsatt stå sterkt i fokus.

Grunnkursene vil vi lære grunntrinnene i de fleste av de ordinære dansene.
Alle kan begynne å konkurrere i løpet av kurset, da man kan starte med kun en dans.

Etter gjennomført første og annet grunnkurs ønsker vi å få danserne inn på Rekruttpartiet. Her får de lære ytterligere nye danser, nye trinnkombinasjoner, teknikk, samhandling med partner, mer selvstendighet under trening og konkurransetrening. Og det er et ønske at man stiller på konkurranser i Østlandsserien.

Etterhvert som danserne samler rangeringspoeng i Østlandsserien vil de rykke opp i Konkurranseklasse og etterhvert Eliteklasse. Elite-dansere oppfordres til å stille i alle Norgesserie konkurranser og NM, samt etter eget ønske og ambisjoner delta i utenlandskonkurranser som f.eks Copenhagen Open og Nord-Europeisk mesterskap som de to viktigste, samt vår egen Norwegian Christmas Dance Festival.

Treningsstigen er også tilpasset Norges Danseforbund sitt regelverk ifht konkurranseklasser og -nivåer:

 

Alder-niva-inndeling.emf

MELD PÅ

Comments are closed.