Påmelding våren 2019

  • Alle kurs for barn og ungdom (barnedans/grunnkurs/sportsdanskurs) forutsetter årsmedlemsskap i klubben (200,-) av hensyn til forsikring og støtteordninger fra Norges Idrettsforbund og Norsk Tipping.
    Du betaler bare medlemsskap til klubben 1 gang i året. Har du gått på kurs tidligere i kalenderåret, gjelder medlemskontingenten frem til 31.12.
  • Dersom ditt barn vil prøvedanse en gang først før dere bestemmer dere er dere velkommen til det. Uansett må du melde på ditt barn, og evt gi beskjed til post@lskdans.no om avmelding slik at vi har oversikt over alle barna.
  • LSKdans kan omorganisere kursene i løpet av en sesong dersom økonomiske- eller andre hensyn krever det.
  • Dansere som deltar i konkurranser i regi av Norges Danseforbund må betale en konkurranselisens. Gratis for førstegangsstartende og barn under 11 år. Klubben vil informere de danserne det gjelder.
  • LSKdans er et idrettslag hvor frivillighet og dugnadsarbeid er en del av det som skal til for å få klubben til å gå rundt økonomisk. Alle foresatte og ungdomsdanserne forventes å stille seg til dispoisjon ifbm konkurransegjennomføring, oppvisninger og/eller andre inntektsbringende aktiviteter.
Velg kurs
Velg hvilket kurs danseren skal melde seg på.
Er du usikker – send en mail til post@lskdans.no så skal vi hjelpe.
Klikk her for påmelding!

https://medlem.deltager.no/dansing/lskdans_medlemskontingent_2019

 

Comments are closed